2 października 2019 roku w warszawskim Hotelu Marriott odbędzie się V edycja Kongresu Pośrednictwa Finansowego, którego organizatorem jest Konferencja Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce (KPF). Jubileuszowa, V edycja Kongresu będzie okazją do podsumowania ostatnich wydarzeń mających miejsce na rynku finansowym. Podczas październikowego wydarzenia zostaną postawione pytania o wpływ regulacji na sektor pośrednictwa finansowego, a także o przyszłość rynku kredytów hipotecznych. Zaproszeni eksperci będą dyskutować także o modelach biznesowych i kierunkach dalszego rozwoju – w kierunku on-line czy off-line, czy technologia pożera rentowność? Stałym elementem agendy Kongresowej jest część społeczno- etyczna. Szczególnej uwadze uczestników polecamy debatę „Czy branża finansowa potrzebuje nowych liderów?”.

Laury Pośredników Finansowych - specjalne wyróżnienie dla instytucji, oferujących produkty lub usługi finansowe dbając o najwyższą jakość współpracy z firmami pośredniczącymi w ich sprzedaży – zostaną wręczone po raz czwarty, a miejscem ich wręczenia będzie właśnie październikowy Kongres.

Kongres Pośrednictwa Finansowego jest miejscem spotkania nie tylko sektora pośrednictwa finansowego, ale również sektora bankowego, instytucji pożyczkowych, zakładów i towarzystw ubezpieczeń, obecne są także wspierające rozwój branży pośrednictwa finansowego fintechy czy firmy doradztwa prawnego i strategicznego. Liczny udział przedstawicieli tak wielu sektorów potwierdza, iż Kongres stał się ważnym projektem merytorycznym i cenionym przez profesjonalistów miejscem networkingu.

Agenda Kongresu oraz formularz rejestracji znajdują się na stronie: www.kpf.pl

Zapraszamy,
Serwis FranczyzaBanku.pl, Patron Medialny