Tematyka wydarzenia będzie podzielona na dwa bloki. Podczas konferencji zostaną omówione najnowsze trendy rozwiązań oraz technologii dla sektora bankowego. Kluczowe zagadnienia skoncentrujemy również na aspektach bezpieczeństwa. Zarządzanie bezpieczeństwem w sektorze bankowym jest złożonym wyzwaniem, wymagającym dogłębnej analizy wielu elementów. M.in. sposobu zabezpieczeń czynności bankowych, identyfikacji wektora zagrożeń, przeglądu podejmowanych inicjatyw bezpieczeństwa, jak również koncepcji, trendów i technologii, które zostały wprowadzone w celu rozwiązania konkretnych problemów, będą głównym przedmiotem dyskusji podczas wydarzenia.

W programie wydarzenia m.in.:

• Dwa oblicza bezpieczeństwa płatności w dyrektywie PSD2 - dr Zbigniew Długosz, Dlk Korus Okoń Radcowie Prawni
  • Digitalizacja i socjalizacja jako czynniki zmian w przemyśle finansowym - dr Marcin Kotarba, Deutche Ban, Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa
  • Transakcje elektroniczne o kierunki rozwoju - Przemysław Koch, PKO BP

Informacje dodatkowe:

• Udział w konferencji jest bezpłatny, wystarczy wypełnić formularz rejestracyjny!
  • Ilość miejsc jest ograniczona.
  • Uczestnikom konferencji zapewniamy przerwy kawowe oraz komplet materiałów konferencyjnych.
  • Strona internetowa wydarzenia: http://bankingtech.pl/

Zapraszamy,