Operator bankowy Sales Group, wspólnie z innymi firmami działającymi na rynku pośrednictwa finansowego, wprowadza na ryneknowy program lojalnościowy Sales+. Nowa propozycja daje pośrednikom finansowym możliwość zdobycia szeregu nagród oraz uczestnictwa w specjalnej akcji promocyjnej z bogatą flotą aut.

W ramach Sales+ pośrednicy finansowisą premiowani za swoje wyniki sprzedażowe punktami. Z kolei odpowiednia ilość zebranych punktów uprawnia ich do odbioru danej nagrody konkursowej.Program wśród nagród oferuje:bilety na mecze Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej, usługi SPA, bogate pakiety medyczne ikarty paliwowe. Wielkość korzyści, zależy tylko od pośrednika.Im większa wartość premiowanej sprzedaży, tymUczestnik Programu Sales+ ma szanse większą pule nagród.

–Działając na rynku od 2010 roku i współpracując z ponad 2000 doradców z całej Polski, doskonale wiemy, że do naszych Partnerów najlepiej przemawiać językiem korzyści ekonomicznych, stąd też zdecydowaliśmy się na uruchomienie specjalnego Programu– mówi Grzegorz Lewandowski, Prezes Sales Group, jednej z największych instytucji na polskim rynku pośrednictwa finansowego, organizator Programu.– To co wyróżnia Sales+, to z pewnościąelastyczne warunki.Oferujemybowiem bezterminową ważność punktów, które pośrednikosiągnął za dany wolumen sprzedaży – dodaje.

Nowy Program adresowany jest zarówno do obecnych, jak i nowych Partnerów Sales Group, a także do Partnerów dotychczasowych współorganizatorów: Fintegra, Finup i Integra Finance.Program został stworzony z myślą o tym, aby z jego korzyści mogło się cieszyć jak najwięcej pośredników działających na rynku, dlatego grono organizatorów jest otwarte również na innych integratorów z branży.

Dodatkowe korzyści

W ramach Sales+ startuje również pierwsza akcja promocyjna Programu „Samochody”. Dzięki zachowanym punktom, pośrednicymogą odebrać wybrane bogato wyposażone auto.

– Dzięki współpracy kilku instytucji z rynku, możemy zaoferować całej branży pośrednictwa finansowego wyjątkowo atrakcyjne warunki Programu. Stąd też oprócz pakietu nagród, uruchomiliśmy dodatkową akcję z bogatą flotą 16 modeli fabrycznie nowych aut– mówi Leszek Greń, Prezes Finup, współorganizatora Programu.

–Zależy nam na ciągłym zadowoleniu naszych Partnerów, dlatego planujemy kilka odsłon Sales+ i sporo niespodzianek dla nawet najbardziej wymagających Uczestników. Dzięki temu, że punkty zdobyte w Programie nie przepadają, każdy zgodnie ze swoimi potrzebami i nawet najśmielszymi oczekiwanymi będzie mógł wybrać coś dla siebie– dodaje Paweł Wrzos, Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu, odpowiedzialny za Sales+ z ramienia Sales Group.

Program jest już dostępny i potrwa do odwołania. Więcej informacji o Programie na: salesplus.pl

O Sales Group sp. z o. o.:

Sales Group od 2010 roku jest jedną z największych instytucji na polskim rynku pośrednictwa finansowego. Firma dostarcza szeroki zakres usług dla firm oraz klientów indywidualnych, m.in. z zakresu outsourcingu sił sprzedaży, sprzedaży bezpośredniej, pośrednictwa finansowego, przygotowania oraz realizacji procesów szkoleniowych sił sprzedaży. Sales Group wyróżnia bogate zaplecze ponad 120 doświadczonych Doradców Klienta, sieć 16 biur w największych miastach w Polsce oraz Call Center realizujące skuteczne kampanie telemarketingowe. Sales Group zaufało już ponad 1000 partnerów, firma współpracuje m.in. z: Deutsche Bank, NEST Bank, Alior Bank, Raiffeisen Bank Polska, Bank Pocztowy, Getin Bank, ING Bank Śląski.. Sales Group jest laureatem prestiżowej nagrody Outsourcing Stars oraz członkiem Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce. Sales Group jest także fundatorem Fundacji Sales Group Dzieciom. www.salesgroup-pl.com

• Wiadomości / Wywiady