Dom finansowy QS posiada w swojej ofercie kredyty 4 banków: Alior Banku, Nest Banku, Tf Bank i mBank. Oferta tych banków odpowiada na różnego rodzaju potrzeby naszych Klientów. Wymienione banki oferują kredyty dla osób wrażliwych cenowo, posiadają specjalne oferty dla rolników, czy dla osób pracujących w budżetówce. Nasi dostawcy mają specjalne oferty dla osób biorących kredyt na zakup jakiegoś dobra, czy na start swojej działalności. Posiadamy kredyty od drobnych kwot (500 zł) do wysokich sum (4 mln). Dbamy o to by oferta była różnorodna. Chcemy zapewnić produkt dla każdego naszego Klienta.

Rozwój oferty Domu Finansowego QS

18 lat temu, gdy Dom Finansowy QS zaczął swoją działalność, był problem z dostępnością do banków dla ludzi z mniejszych miejscowości. To była nisza w którą się wpasowaliśmy. Otwieraliśmy agencję i placówki, posiadając w swojej ofercie jedynie produkty bankowe. Z czasem dodaliśmy do naszej oferty również produkty pozabankowe i ubezpieczenia, aby nasza oferta była kompleksowa. I to jest nasza przewaga nad ofertą bezpośrednio w banku.

To czym teraz wygrywamy, to możliwością wyboru. Jak wiemy czas dla wielu ludzi ma duże znaczenie. Przychodząc do Domu Finansowego QS, szykujemy propozycję dla naszych Klientów nie opierając jej na produktach jednego banku, lecz 4. Dzięki zdobytemu doświadczeniu wiemy, który bank będzie miał najlepsze warunki dla danego Klienta. Co więcej możemy uzupełnić tą ofertę o produkty pozabankowe, które są dużo prostsze i szybsze do uzyskania. Dodatkowo w jednym punkcie możemy także zaproponować ubezpieczenie. To nasze doświadczenie oraz kompleksowość oferty sprawiają, że warto odwiedzić Dom Finansowy QS. Nasi Klienci oszczędzają czas i uzyskują pełną obsługę finansową w jednym miejscu.

Wyzwania przed Agentami

Produkty bankowe są zdecydowanie bardziej złożonymi produktami niż pozabankowe. Naszą rolą jednak jest dbać o poziom wiedzy naszych agentów. Organizujemy więc regularne szkolenia, uzupełniamy platformę szkoleniową w nowości i zmiany produktowe. Mamy prężnie działające wsparcie w postaci Doradców Agentów, którzy zawsze pomagają przy procesowaniu wniosku lub przy jakichkolwiek wątpliwościach. Organizowane regularnie przez banki webinary pomagają uzupełnić wiedzę i dają możliwość porozmawiania z ekspertami. Dodatkowo Dom Finansowy QS wzbogaca ofertę szkoleniową o szkolenia miękkie oraz z obsługi Klienta podnosząc w ten sposób jakość usług.

• Wiadomości