fines wydarzenie online dla pośredników finansowych

Już 6 maja, w ramach Akademii Doradcy Fines, rozpocznie się cykl webinariów pod hasłem „Teraz jest najlepszy czas na działanie”. Szkolenia skierowane są do osób pracujących w branży pośrednictwa finansowego. Pierwsze spotkanie online, pod nazwą „Pośredniku – poznaj fakty z BIK-u”, zostanie poświęcone analizie trendów na rynku kredytowym w Polsce. Gościem specjalnym będzie Sławomir Grzelczak, Wiceprezes Zarządu Biura Informacji Kredytowej.

Pandemia i związany z nią kryzys w znaczący sposób wpłynęły na wiele sektorów gospodarki, w tym na branżę finansową. W trudnej sytuacji byli zarówno klienci, jak i banki, a także wszystkie osoby powiązane z rynkiem kredytowym. Jednak rok 2021 za sprawą szczepionki przeciw COVID-19 jest pełen nadziei.

Cały cykl webinariów „Teraz jest najlepszy czas na działanie” skierowany jest do pośredników kredytowych współpracujących z siecią Fines, którzy chcą być na bieżąco z rynkiem finansowym, nieustannie się szkolić i zwiększać sprzedaż produktów bankowych.

Pierwsze wydarzenie online, organizowane 6 maja, jest bezpłatne i ma charakter otwarty. Mogą wziąć w nim udział wszyscy zainteresowani pośrednicy kredytowi (również osoby niewspółpracujące z Fines). Liczba miejsc jest jednak ograniczona. Gościem specjalnym będzie Sławomir Grzelczak, Wiceprezes Zarządu Biura Informacji Kredytowej, który przeprowadzi analizę danych dotyczących rynku kredytowego w Polsce.

Inicjatorem i organizatorem cyklu wydarzeń online jest firma Fines SA – największy niezależny operator sieci agencji kredytowych w Polsce, działający na rynku już od 16 lat.

fines wydarzenie online akademia

Najnowsze dane z BIK-u pokazują, że powoli wychodzimy z kryzysu i wkrótce wszystko może wrócić do normy. Na spotkaniu – wraz ze Sławomirem Grzelczakiem – zajmiemy się przede wszystkim analizą danych z ostatnich miesięcy. Zastanowimy się, czy możemy spodziewać się eksplozji popytu na kredyty, jaką przyszłość mają biura kredytowe oraz nad innymi ważnymi kwestiami. Serdecznie zapraszam na wydarzenie wszystkich pośredników finansowych – mówi Piotr Przedlacki, Prezes Zarządu Fines SA.

Plan wydarzenia online “Pośredniku! Poznaj fakty z BIK-u:

1. Prezentacja i analiza danych z BIK-u dotyczących rynku kredytowego
  2. Prognozy i trendy rynkowe okiem ekspertów
  3. Odpowiedzi na najciekawsze pytania uczestników

Jako uczestnik otrzymasz:

• Możliwość zadawania pytań ekspertom z branży finansowej podczas transmisji NA ŻYWO
  • Dostęp do nagrania przez kolejne 7 dni

Wydarzenie online „Pośredniku! Poznaj fakty z BIK-u”

• Kiedy? Czwartek, 06.05.2021, godz. 10.00
  • Gdzie? Wydarzenie online