9 lutego w Warszawie, podczas corocznej Gali, wręczone zostały Certyfikaty „Solidna Firma”. Firma Fines S.A. zdobyła to prestiżowe wyróżnienie już po raz 11. Certyfikat Solidna Firma to potwierdzenie:

• stabilnej sytuacji finansowej firmy,
  • rzetelności i wiarygodności,
  • realizacji założeń CSR, czyli Społecznej Odpowiedzialności Biznesu,
  • najwyższych standardów pracowników i zarządu firmy,
  • przynależności do grona znanych i cenionych firm.

fines certyfikatJak zapewniają organizatorzy Programu, Certyfikat jest sprawdzonym narzędziem w budowaniu pozytywnego wizerunku firmy. Tytuł Solidnej Firmy jest dzisiaj świetnie rozpoznawany przez kontrahentów, klientów i pracowników w całej Polsce. Jest to marka, która budzi pozytywne skojarzenia z podmiotem godnym zaufania w kontaktach partnerskich.

Co roku nasza firma przechodzi wieloetapową kontrolę.Jej dotychczasowym wynikiem było m. in. zdobycie Brązowej Statuetki Solidnej Firmy 2013 oraz specjalnego wyróżnienia - Perły Solidności 2016.Certyfikat Solidna Firma to dowód na to, że firma Fines S.A., niezmiennie od lat, świadczy usługi najwyższej jakości! – wyjaśnia Przemysław Nazar z Fines S.A.

• Wiadomości