Odwiedzając placówkę Fines Operator bankowy, Klienci mają szansę na zapoznanie się z ofertą wielu banków i firm pożyczkowych. Gwarantuje to nie tylko oszczędność czasu, ale i wysokie prawdopodobieństwo, że podczas jednej wizyty dobrane zostanie odpowiednie rozwiązanie finansowe. Klienci mogą liczyć również na Wielkanocne upominki. Przedświąteczny czas to moment, kiedy niejednokrotnie dodatkowa gotówka potrzebna jest z dnia na dzień.

„Minutka do Wielkanocy” to kampania, która podkreśla, że Fines Operator Bankowy rozumie potrzeby Klientów - komentuje Przemysław Nazar, Dyrektor ds. Rozwoju Rynku z Fines S.A.

fines akcja minutkaFines S.A. jest obecnie największym niezależnym operatorem sieci agencji kredytowych w Polsce. Działając na rynku od 2005 roku przyjęliśmy kierunek i styl działania opierający się na maksymalnie przejrzystych zasadach oraz partnerskich relacjach z naszymi kontrahentami. Od chwili rozpoczęcia działalności rozwinęliśmy naszą sieć do ponad 2500 aktywnych Agentów, którzy sprzedając kredyty wybrali nas jako najbardziej zaufanego i sprawdzonego partnera. W sieci agencji kredytowych współpracujących z Fines Klienci mają dostęp do oferty wielu banków i firm pozabankowych. Różnorodność ofert wiodących banków oraz sprawdzonych i zaufanych firm pożyczkowych, umożliwia porównanie oraz wybranie najlepiej dopasowanej oferty kredytowej.Posiadamy już 280 placówek franczyzowych Fines Operator Bankowy, co stawia nas w czołówce nie tylko sieci pośrednictwa finansowego w Polsce, ale także sieci placówek bankowych. Promujemy zasady rzetelności i etyki w biznesie – stosujemy Kanon Dobrych Praktyk Rynku Finansowego. Od 2011 r. posiadamy prestiżowy tytuł firma „Fair Play”. Jesteśmy członkiem Konferencji Przedsiębiorstw Finansowych w Polsce. W trosce o najwyższą jakość obsługi Klienta i przejrzystość procedur wdrożyliśmy System Zarządzania Jakością ISO 9001:2008. Rokrocznie od 2007 r. zdobywamy tytuł „Solidna Firma” – dodaje Przemysław Nazar z Fines S.A.

Lista placówek biorących udział w akcji "Minutka do Wielkanocy" dostępna jest na stronie internetowej spółki Fines Operator Bankowy.

• Komunikaty prasowe